06.11.2010

Lue, votter og søte små marsvinbabyer :)

I dag har vi et fantastisk vær, så jeg benyttet anledningen til å knipse noen bilder ute. Denne luen er heklet i Drops Nepal (65% ull, 35% alpakka) - et nytt bekjentskap som jeg helt sikkert kommer til å bruke igjen. Oppskriften er fra Garnstudio og jeg har brukt heklenål # 4. Knapper fra knappelageret mitt :)Bellas Mittens blir jeg aldri lei av - syntes de er så fine:) De hvite er strikket i Alfa, de blå i Topp t' Tå. På begge parene har jeg brukt pinnner # 6.


Så til slutt må jeg vise dere siste tilskudd til familien Y I august kjøpte vi to nye marsvinjenter - så overraskelsen var stor da vi etter en stund oppdaget at det ene var drektig. Vi måtte ta en ekstra sjekk for å få bekreftet at begge var jenter, og det var de. Det betyr at det ene var gravid da vi kjøpte henne. Så plutselig en dag hadde vi fem marsvin! Ikke ante jeg at marsvinunger blir født "fiks ferdige"! Etter bare et par timer hoppet og spratt de rundt og de spiser det de kommer over. På disse bildene er de bare en dag gamle. De er utrolig søte og det skal bli tøft å levere de fra seg.


Jeg ønsker alle en fin helg!

26 kommentarer:

dorthe sa...

Lekker lue og kjempefine votter:)

Hege sa...

Flotte luer og votter.
Og for noen søte dyr.. falt veldig for den i midten jeg da :)

Ninne sa...

Hællenussen så søte babyer der har fått!! Lua di er skikkelig lekker, i en nydelig farge! Når jeg ser hvor lekker den er er tenker jeg at jeg burde bli flinkere til å tørre å bruke spreke farger, det er jo så fint!
Ha en flott helg!

Klem! :)

Hanne sa...

Så kul lue :D Er enig med deg at bellas de er flotte. Søte små marsvin :) Ønsker deg ei god helg :)

gyldenkron sa...

Ååååå, så nusselige små. Vi opplevde litt det samme. Vi kjøpte to jenterotter, og etter et par uker, så hadde vi plutselig 26 rotter. En fikk 11 unger, og den andre 13....
Skikkelig flott lue, og Bellavottene er alltid flotte.

Ane sa...

Veldig fine votter. De bellavottene er helt geniale!:) Lua var også veldig fin. Jeg har akkurat laget vottene i dette settet selv. Veldig fort og greit.

Groskro sa...

Den lua var kjempefin, det mønsteret skal jeg huske på til etter jul! Og Nepal har jeg strikket en baggy lue av, veldig mykt og godt garn - som jeg også kommer til å bruke igjen :-)

Marsvinene ser veldig søte ut!

Renate sa...

åh så fin lue! Lurer på om jeg må lage meg en slik en! Har to nøster nepal liggende som egentlig skulle bli staff lue, men jeg å vel prøve noe nytt? ;) Lekkert :D Kommer du på SNB på tirsdag? ;) Ha en super helg :) Og forresten. Gratulere med det nye tilskuddet i familien ;)

Ragnhild sa...

Sååå søte småttinger:D ..og flotte strikkeplagg til å møte kulda som sniker seg innpå oss. Ha ei fin helg!

Berit sa...

Helledussen så søte marsvinbebiser :)

Luen er kjempefin, og vottene likeså. Jeg har hatt Bellas Mittens på to-do listen i evigheter, men har enda ikke fått strikket et eneste par. Og det er sokkert et år siden jeg kjøpte inn garn til dem. Synes de er knallfine, så det er vel snart på tide å sette i gang med et par.

wims sa...

Knallfin lue som også står på min to do liste. Og vottene er herlige :O)

Mirdiz sa...

Så masse fint du har laget:)

Utrolig søte små marsvin:)

Ulla-Bella sa...

Skikkelig fin lue og flotte votter du har laget. Næmen, så søte de marsvinbabyene var:)

Andrea sa...

Så mye fint du har laget, alt sammen trengs nå som vinteren kommer! Så nydlige marsvin babyer dere har fått da, nåå. Ha en riktig fin helg!

9na sa...

Sååå søte marsvin! Skjønner det blir tøft å levere dem videre ja! Fine votter også!

Tino sa...

Så flott lue og votter.
Så søte marsvinbebiser! Vi hadde marsvin før, og jeg savner litt alle de rare lydene de kommer med. Vår plystret høyt når kjøleskapet ble åpnet ;)

Ha en fin søndag!
Klem T

Moan sa...

Virkelig flott lue, og Bellas!
Så søte unger.. :-)

Quiltefia sa...

Hei!! Så fine ting du har laget!! Tenk å kjøpe 2 marsvin og så få flere på kjøpet!! det vil jeg kalle et godt kjøp!? Selv om jeg skjønner at det blir trist å gi dem vekk!! Min eldste datter holder marsvin som husdyr, så vi hører stadig om arten....De var veldig søte!! AnneKari:-9

Anonym sa...

Hei.Hælledussen nydelige marsvin.Kjempe fin lue og votter.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

AnitaK sa...

Hei og hopp! Var så kjekt å treffe deg igjen på tirsdag, håper det ikke blir altfor lenge til neste sjanse.
Klemmer i fleng

wigdis sa...

Takk for i går. Det var veldig hyggelig. Håper det ikke blir så lenge til neste gang.
Jeg ble ferdig med en vott i går, utrolig kjappe å strikke disse Bellas.
Håper du får en flott søndag og hils til din svigerinne, jeg har selvfølgelig glemt nicket hennes.

mimouna sa...

Fin lue! Den så nesten strikket ut ved første øyekast. Og Bella-vottene er supre.

Så søte småmarsvin da.Litt av en overraskelse!

irenesol sa...

Takk for sist. Lua var knallfin! Om jeg bare kunne hekle jevnt... Skjønne små raringer, forstår at det blir leit å levere dem fra seg. Vi sees den 1. des.

Klem, Irene

Lill-Ann sa...

Så flott bloggen din er blitt. Og en del nytt siden sist jeg var her. Håper alt er bra med deg og dine.
Ha en flott helg.
Klem fra meg.

Hannesol sa...

Så søte marsvin! Vi hadde også en sånn kjøp-én-få-fire opplevelse med marsvin da ungene våre var små. Det var stor jubel og masse ståhei :)Kos dere masse mens dere har dem!

Frk.Badegakk sa...

Jeg ble helt satt ut over hvor vakre tilskudd til familien dere har fått!!!!! Jeg har hatt lyst på marsvin lenge, men vi har bodd på 40kvm det siste året - men nå flytter vi til uka! Kanskje vi kan ha marsvin da? Herlige var de nå uansett!!!=D

Flotte saker du har fått strikka i det siste også! Her har det mer eller mindre gått i oppussing, jobbing, og ferdigstillelse av en julegave! Har endelig fullført den nevnte julegaven og har fått lagt opp til luetil meg selv før jeg mister ørene i denne blåsten som er om dagen!

Håper du får en strålende forjulstid fremover! Snart første advent! *gisp*