21.10.2010

Høstferiebilder og sønnen i ny genser :)

I høstferien var datteren min og jeg en uke på Gran Canaria. Det var virkelig deilig med litt påfyll av sol og varme. Vi bodde flott og hadde utsikt til denne herlige stranden

 


Jeg ble så fascinert over hvor vakker himmelen kunne bli


Med i kofferten hadde jeg bomullsgarn og heklenål, og resultatet ble disse fire klutene. Den rosa er heklet i Føn fra Gjestal på nål 5 – de tre andre i Linnea helårsgarn på nål 4. Heklet med halvstaver i bakre maskeledd
Omsider har jeg også fått ferdig genseren til sønnen, og for første gang får jeg lov til å vise dere bilde av kjekkasen :)

   
Garn: Alaska 
Pinner: 5
Mønster:Garnstudio

 Og ute laver årets første snø ned.....

13 kommentarer:

to. sa...

Så flott genser! Og flott gutt inni også da ;) Nå fikk jeg enda mer lyst til å strikke genser i julepresang til kjæresten. Regner med den er relativt rask å strikke i såpass tykt garn?

Ugla sa...

Jeg måtte le da jeg så det sommerlige fargerike klutebildet, for når jeg gløtter ut av vinduet så snør det :-)

Andrea sa...

Hei!

Ser ut som dere hadde en fantastisk ferie. Vi var på ferie i Maspalomas i sommer, kjempe fint sted Gran Canaria. Altid bra vær og varmt! Flink du er som har strikket genser til sønnen din, imponerende. Jeg blir fort lei hvis sitter å strikker på samme plagget for lenge, så du er flink og tolmodig syns jeg. Ha en fin helg! :)

Ninne sa...

Jeg var akkurat ute etter avisa, og det knaste i stivfrosset snø! Da er det deilig å komme inn til en god kopp kaffe, glade kluter og nydelige sommerbilder! For ikke å snakke om den flotte og sikkert veldig gode genseren med flott sønn inni!

Elins Strikkeri sa...

Så fine sol og varme bilder!! Masse flotte kluter du har laga og så den fine og gode genseren til ein flott sønn!! God helg til deg!!

Anita K sa...

Johei, der er genseren ferdig ja! Og for en kjekk sønn!!!! Genseren ser superbra ut på han, og mtp hvordan du styra med den armen er det vel godt å bli ferdig tenker jeg :)
Ser ut som en deilig høstferie, her laver snøen ned, så det hadde vært deilig med en tur til sol og varme..

Felisi sa...

Kjekk kar og flott genser! :)

Og deilige bilder, er ikke så helt lite misunnelig...

Tino sa...

Så deilig med ferie sydover. Kluter er super feriestrikk/hekling, dine var fine.
Så kjekk sønn du har, og han kledde genseren godt!

En god helg ønskes deg!
Klem T

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin genser.Nydelige koselige bilder.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

irenesol sa...

Se der ja, endelig var genseren ferdig! Og for en flott sønn du har, gøy å se bilde av han. Sukkertøykluter er fiiint! Sees snart vennen :)))

Ulla-Bella sa...

Flotte bilder, og genseren til sønnen var kjempefin:)

Anonym sa...

De klutene var kjempe fine:)

Jane sa...

Hei, og takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Av en eller annen grunn, ble den lagt til moderering, så jeg har ikke sett den før nå.

Veldig hyggelig å hilse på deg også :) jeg er stadig innom bloggen din og snuser, så morsomt å få ett ansikt på deg.
Du har en kjempedelikat blogg, med fine bilder, og lekre strikkerier, så jeg trives her.

jeg har også nettopp blitt introdusert for Nepal, og er helt sikker på at jeg kommer til å strikke mye av dette fremover. Helt nydelig.
Kanskje jeg skal prøve meg på lua du har heklet...? Ei venninne har heklet vottene i det settet, og de er også knallfine :D

Ha en super helg!