04.06.2008

"Kreft-luer"

IrenesolHobbyboden luftet en tanke om å strikke/hekle luer til kreftsenteret på Ullevål sykehus, og responsen var enorm! Så nå produseres det luer over en lav sko, og her viser Samantha frem mine to første:

Denne er strikket i Falk - håper ikke den klør.....


Denne har jeg heklet i Punto - en blanding av bomull og akryl. Deilig og myk og garantert kløfri! Syntes den ble søt med blondebåndetOg så er jeg hoppende glad i dag, for nå ser det ut som nettet vårt endelig er "friskmeldt"!!!

8 kommentarer:

Elite sa...

Flotte luer i flotte farger. Du er jo rå på luer. Det gjorde seg godt med den blonden.

chatrine sa...

Nydelige luer! Å til en bra sak!! Håper dere får masse, masse luer og masse penger for de!!

Ha en super dag!
Klem fra chatrine:)

Rosa sa...

Kjempefine! Sommerlette og i klare glade farger! Takk for hyggelig hilsen i bloggen min, kos deg med sommeren - må jo være den perfekte tid for en marihøne :)

vibbedille sa...

Skikkelig lekre luer gitt!!! Må nok snart få noen på pinnene eg og!!! Turen til Akershus så spennende ut! Da me bodde i Oslo var med og på et eller annet der på festningen , eldste jenta var da 3 år og syns det var helt topp! Koooos deg og ha en herlig helg! I morgen er det Tananger Dagen og da skal eg koooose meg kan du tro! Klem og kos Vibbedille

Anonym sa...

Heisann vennen :) Innom for å ønske deg ei fin helg. Her skinner sola i kapp med temperaturmåleren. Gubben har reist til fjells og eg skal bare kose meg i helga. Lisje Snuppa har støvsuga og laga middag i dag, so no er det bare å slenge beina på bordet og nyte fineværet :)

Kate sa...

Så flotte luer, og den heklalua var virkelig nydelig. Den blondekanten gjorde virkelig susen.

cecilie sa...

Flotte luer til en god sak!
Masse fint å se her siden sist jeg var innom! Har hatt en liten blogg pause, men skal prøve å få vært litt mere aktiv framover nå....det er dette med tiden vet du...!
Cecilieshobby.sprayblogg.no

Monai sa...

Så flotte luer du har laget og så flott at de går til en god sak.