20.05.2008

Karius-skjerf

Jeg har strikket et Karius-skjerf (etter Karius på Hobbyboden).
Det er strikket i Opal Cotton på pinne nr. 4, og som dere ser kan det brukes på mange forskjellige måter.

Jeg har kjøpt inn mønster og garn til denne tunikaen til frøkna. Har tenkt å strikke den med korte armer og i bare to farger. Syntes beige og blått er sååå fint sammen.

19 kommentarer:

rakel sa...

Åh, Lerke. Jeg har nettopp heklet av dette garnet og det var kjempedeilig.

[morgrethe] sa...

Hallo.

Nå var det jammen meg på tiden å sette meg å skrive en hilsen til deg.

Tusen millioner takk for award....så koselig.... og du skal vite det er gjensidig. Så koselig å besøke bloggen din også.

Håper nettet fungerer nå, det er så koselig å høre fra deg.

Stilig skjerf da.... huff... det er ikke så ofte jeg får satt meg ned med hobbybodsidene. Er ikke den mest aktive akkurat, tiden begrenser det.... men det blir vel tid senere. Karius-skjerfet var iallefall fint. Stilig at en kan bruke det på så mange måter, og en flott modell har du. Når det gjelder lerke, så har jeg ikke prøvd det enda, men jeg hører de skryter.

Nei nå skal jeg på et møte.... hade bra så lenge.

Babsy sa...

Heisann, så utrolig søt modell du hadde til sjalet .... det passet henne veldig godt ... og du ... den pakken du fikk fra Molly var spennende.. guri meg.. kanskje jeg også må inn igjen en tur der en dag... hun har jo så mye flott... he he er lett og bli avhengig av nettet ja... ikke hver dag jeg er på men er det borte en dag ja da kommer panikken allikevel *fnis* "desperate hobby husmødre" er vel det vi er innerst inne hele gjengen ... hi hi *klem og ønsker om en flott dag videre fra Babsy *

randi K design sa...

For ei søt lita jente!

Lene sa...

Hei på deg i natten :)

Jaa, ikke sant Holmsbu er deilig :)

Det så jammen meg dette skjerfet også ut til å være. Kjempefint :)

Og hun fotomodellen din er bare sååå søt :) Og koser seg på bildene dine :)

Nei, det er sant - man er ikke alltid like flink til å ha med seg kameraet rundt om i egne omgivelser. Men det er masse fint å fotografere i Oslo, da :)

Ha ei god natt, her roper sengen :)

Nattklem :)

grethekristin sa...

Ei søt frøken med et flott Karius-skjerf.Den tunikaen blir nok kjempe fin til frøkna.

Margrethe sa...

Du har rett, beige og blått er kjempefint sammen. Kariusskjerfet var en genial måte å få brukt opp litt sokkegarn på, jeg tror jeg må lage meg et sånt et...

Elite sa...

Å så søte bilder! Fint med en veileding i bruk av Kariusskjerf.

chatrine sa...

For ei søt jente!!! Ja med et like nydelig skjerf på hodet!:)
Å neste prosjekt gleder jeg meg også til å se!
Så rett å slett nydelig ut i di fargene du har valgt!:)

Her jobbes det på dagen, og blogges om natten;) Men heldigvis har vi lyse netter, med masse sol, så da får man jo ikke sove likevell;)

Ha en super fredag, ja nu er det øyeblikkelig helg igjen:)

Nattinatt!
Klem fra chatrine:)

vibbedille sa...

Ønsker deg også en kooosleig og heerlig helg! det me engelske oppskrifter er ikkje vanskelig! Det gjelder faktisk å ta en linje om gangen, og så lenge du kan lese engelsk og forstå så er det overhodet ikkje noe problem! Og deter jo bare til å spør om hjelp vettu! Kom igjen å prøv! Nyyyyt helgen iallefall, her skinner sola så det blir nok sikkert piknick i helga! Klem og masse koos fra Vibbedille

Anonym sa...

Heisann. Ja så var atter ei veke over og det går mot helg :) Eg er ute på mi ukentlige bloggbesøkrunde for å ønske deg ei god helg. Ååå du greide å komme før meg denne gangen... Men må innrømme at det har vore ei ekstra travel veke. Har så vidt begynt på jobb igjen, på onsdag var eg på stor undersøkelse, MR, og 2 møter, puhhh, glad det er helg :)
Klem fra Ronille

Madevik sa...

Tufft Karius-skjerf!
Och den tunikan är sååå nydelig. Jag har tänkt på om jag kanske skulle sticka den till min fröken också, men jag har så liten strikkelyst om dagen :-(
God helg till dig och dina!

piale sa...

Så stilig Karius-skjerf og nydelig modell! Jeg holder også på å strikke den tunikaen i Lerke, nydelig garn å strikke med syns jeg. Takk for titten! ha en fn lørdagskveld!

Joanna sa...

Det var jammen nydelig jente med tøfft skjal det ja :)
Jammen kommer den tunikaen til å bli fin i de fargene, jeg er spent på å se den ferdig.

Klem fra meg

anne sa...

så stillig sjerf. å en herlig lita frøken

Anonym sa...

Ei lita helsing til deg i bloggen min.
Ha ei fin veke.
Klem fra Ronille

erica sa...

Nydelig jentunge du har! Jeg har utfordra deg i bloggen min

lises sa...

Flott skjerf, herlig bildeserie!

ElisabethA sa...

Takk for koselig hilsen. Jeg strikker alltid ganske stramt og må som oftest gå opp en pinnestørrelse, men med lerkegarnet bruker jeg 3,5, men gikk ned en størrelse. Skulle strikke str. 8 år, minstejenta er 7. Strikker i str. 6, men lengden til 8 og jeg synes det er passe stort.