09.02.2008

Litt nytt

Jeg har endelig mottatt pakken fra "Landliv" som jeg har gått og ventet på! Har kjøpt en fin tallerkenhylle, men den er ikke ferdig "møblert" ennå. Enn så lenge så har noen fat som min mor har malt, fått plass i hyllen. Syntes de er så fine så de bli nok stående. Hva som ellers skal stå i hyllen, må jeg bruke litt tid på å finne ut.


I tillegg til tallerkenhyllen kjøpte jeg et par store glass stjerner og en nydelig krystallstjerne som vel egentlig er julepynt så de er lagt vekk til neste jul. Et par små broderte poser, en pakke med bedelys, hjerter med perler og en lenke var også i pakken. Hadde nesten glemt hva jeg hadde bestilt, men ble kjempefornøyd med alt sammen.
Og til de av mine hobbyvenner som lurer på om jeg har sluttet å strikke - så kan jeg trøste dere med at det har jeg ikke. Det er bare litt "tørke" her om dagen. Holder på med noe småtteri, men lover å komme sterkere tilbake om ikke så lenge.

Denne herlige buketten med tullipaner får meg i godt humør - den får meg til å tenke på at våren er rett rundt hjørnet. Jeg bare elsker våren! :o)Jeg ønsker dere en fortsatt god helg!

3 kommentarer:

9na sa...

Vakre ting! Nydelige fat og fine ting du har kjøpt. Du, har du link til oppskriften til babiebooties?? De er så fine,og jeg har to kollegaer som snart får babyer...

Miss Løkka sa...

Flotte pynte/juleting du har kjøpt. Det minner meg på at vi må ta en tur til Mosenteret snart, på besøk i "Linneas hage".

Tulipanbuketten er skjønn. Og det er nesten så det lukter vår i stua mi også.
Ha ei fin, og kreativ uke.

Mmmarianne sa...

For en deilig pakke! Koselig med mammamalt porselen!