01.02.2008

Lys i mørket

En uke går så fort og nå er det jammen helg igjen og vi skriver februar.

Vi har kjøpt ny lysekrone - og jeg syntes den er kjempefin! Men å få tatt et bilde som yter denne lampen rettferdighet - nei det er ikke lett. Håper dere får et lite inntrykk av hvordan den ser ut allikevel.


Og når mor og far får ny lysekrone så må jo husets yngste frøken også få. Denne ble kjøpt inn på Ikea for lenge siden, men har - av en eller annen grunn - blitt glemt. Den dukket plutselig opp da vi tok en sjau i kottet (burde kanskje gjøre det litt oftere...). Frøkna elsker sin prinsesselysekrone!Så ønsker jeg dere alle en riktig god helg!

6 kommentarer:

Lena sa...

Hei på deg! Nyyydelig lysekrone, gratulerer! Er flott med litt prismer og stæsh:-)Og datteren din sin var søt da:-)Ha en fortsatt fin helg, her baker vi boller, er jo fastelavenssøndag i morgen

M&Co sa...

Så lekker lysekrone! Ikke helt enkelt å få tatt bilder inne på denne mørke årstiden, men nå lysner det jo litt etterhvert ute.... og jeg håper virkelig den snøen forsvinner i en fei ...jeg var klar for vår nå jeg ;-) Lekker begonia! Bestemor hadde alltid sånne så jeg har en nedarvet svakhet for de ;-)

Emmeline sa...

Så nydelige lysekroner. Det var jammen et godt kjøp syns jeg:)
Er helt enig med deg om at det er vanskelig å få tatt gode bilder av lysekroner. Det hjelper hvis du ikke bruker blitz men istedet har lang lukketid på kameraet. Da må man jo klare å holde kameraet helt stille, eller bruke stativ--men bildene blir iallefall bra!!
Det har vært et forrykende snøvær hos oss også, men vips så var snøen borte igjen.--- Fort og farlig!

Marie sa...

Trur ikkje eg har vore innom her hos deg før. Du har ein veldig fin blogg. Lysekruna er lekker!

sipusa sa...

Hei! Takk for praten du også...bra det ikke r i dag for nå er jeg litt brisen av vin i tillegg;-)

Bra at du har unnet deg noe fint!!

Grete sa...

Nydelig lysekrone! Her var det koselig Marihøna!! Strikkeboka til Vis2vas må jeg få tak i jeg også. Ønsker deg ei god helg. Klem Grete