04.05.2011

Strikketreff i Bergen

Jeg har vært på strikketreff i Bergen! Vel, det blir kanskje litt feil å si at jeg har vært i Bergen, for treffet fant sted på Clarion hotell på Flesland, og jeg kom meg aldri inn til byen. Men jeg hadde det kjekt der jeg var sammen med over 80 andre strikkefrelste damer. Vi strikket, skravlet, spiste godt, og jammen ble det ikke litt vin også ;) Med andre ord: En fantastisk helg!
   
ToneM og undertegnede

Vi fikk rik mulighet til å shoppe garn også. Lørdag var vi på busstur til Hillesvåg ullvarefabrikk. Der var det omvisning og shopping før vi ble servert deilig betasuppe av damer fra husflidforeningen. Ikke noe posesuppe der i gården. Været kunne ikke vært bedre og vi satt ute ved vannkanten og strikket og bare nøt solen og den fantastiske utsikten. Jeg hadde selvfølgelig ikke med meg kamera, så med mobilen ble det ikke de beste bildene
    Da vi kom tilbake til hotellet var det flere garnleverandører som hadde rigget seg opp med garn og stæsj, så da var det mulighet for enda litt mer shopping

Kjøpte kun litt garn fra Malsen og Mor til en Nøstebarndress, bomullsgarn fra Hifa til nye grytekluter og litt bomullsgarn til babytøy. Min snille svigerinne kjøpte denne flotte Selbuvottboken til meg.
   
En stor takk til Spøt-Oline for et vel gjennomført treff! :)


 

6 kommentarer:

Virtuella aka. Margot Viste sa...

Heyy, bilde av meg, jeg og var på strikketreff! Hehe. Det var et kjempekos treff, helt enig med deg!

wigdis sa...

Hei ja og takk for sist. Det var virkelig et supert treff, så jeg håper det blir et til neste år også. Artig å se de forskjellige bildene som blir blogget. Jeg hadde nå med kamera jeg, men glemte helt å ta bilder. Tok fra togturen og fra Hillesvåg, that's it.

Håper du får en flott helg.

Anne-Ruth sa...

Takk for sist :o) Kjekt å se deg igjen!!!

wims sa...

Det var et herlig treff i Bergen. Og kosligå se deg igjen :O)

2ne sa...

Ser ut til at dere har hatt det riktig så koselig. Det skal til med slik "hobby"turer - gøy og dele med andre likesinnede :-)
Ønsker deg en strålende helg.

Ragnhild sa...

Så koselig! Håper vi ses igjen på Strikk i ørska!!! Klem