07.01.2011

Votter til små "lanker"

Dette er mitt første innlegg i 2011 - så et riktig godt nytt år til dere alle sammen!

Jeg startet året med å strikke et par votter til luen og sokkene i forrige innlegg. Her hadde jeg ikke noe oppskrift, så de er strikket litt på "gefylen". Håper de passer til ei nyfødt lita jente :)


Garn: Viking alpaca silk 
Pinner: 2,5/3 

På pinnene har jeg nå noe til en annen liten frøken som ventes til sommeren, og som jeg er så heldig å få bli bonusbestemor til Y Vi gleder oss masse, og det blir helt sikkert en del babystrikk på meg fremover nå :)
Nå skal siste rest av jula pakkes bort - og så blir det nok en skikkelig innekosedag med kaffe og strikketøy. Ute er det grått og snøen laver ned. Jeg ønsker dere alle en fin lørdag! Og skal dere ut å kjøre, så KJØR FORSIKTIG!

7 kommentarer:

Ninne sa...

Godt nytt år igjen, Inger!!

Nudelige bittesmå votter :) Det må være kjempekos å strikke til baby, jeg håper det blir min tur en gang også! Akkurat nå holder jeg med en bitteliten valpegenser, det er ganske moro det også! Ha en koselig lørdag!

klem fra meg :)

Synnøve sa...

Nydelige votter! Likte passformen og den søte blondekanten :)

wigdis sa...

Godt nytt år til deg også.
Det bonusbarnebarnet ditt kommer til å bli så fin i det settet. Det er nydelig.
Heldige er vi som blir bonusbesteforeldre, bare synd de blir så fort store. Mitt bonusbarnebarn er nå 3,5 og da er det ikke så fort gjort å slenge sammen et plagg lenger.
Ha en fin helg.

Wenche/chawo sa...

Herlige små votter.Ha en flott helg.

Bea86 sa...

Fine votter :)

Ragnhild sa...

Næmmen så nusselige votter! De blir sikkert helt perfekt! Jeg driver og strikker kjole til yngstedatter (som rager laaangt over hodet mitt), så da er det godt å ha ei lydbok på øret :D God helg til deg også :)

Pernille sa...

Så herlig Inger! Så glad jeg ble nå:)) Det går fort mot våren nå(håper jeg hvertfall)