13.12.2010

Førjulskos

Dagen i dag startet med luciafrokost på Grand Hotel. Det var så rørende da en herlig gjeng med 6-åringer toget inn i speilsalen med lys, glitter og sang og små kurver som de hadde lussekatter i :)

Men egentlig tjuvstartet jeg på luciafeiringen på lørdag da jeg bakte lussekatter, og det ble litt prøvesmaking allerde da ;) Det er hektiske dager og lite som blir strikket ferdig om dagen - bortsett fra et par julegaver da, men de kan jeg jo ikke vise her ennå.

I går var jeg i Drøbak og traff noen herlige strikkevenninner. Vi hadde en kjempekoselig dag med rundtur i byen, galleribesøk, shopping og masse kos hjemme hos Ragnhild. Og at værguden var med oss, la ikke akkurat noe demper på turen. Tusen takk for en super dag!
    I går var det også 3. søndag i advent og jeg kunne åpne den tredje gaven fra min adventsvenn Renate. To nøster Arwetta i herlige grønnfarger og en oppskrift på kule sokker fikk jeg denne gangen. Forrige søndag fikk jeg også Arwetta og oppskrift på sokker. Bare ting får roet seg litt skal jeg sette meg ned å prøve meg på de engelske oppskriftene :)
   
Og til slutt litt julestemning fra tunet vårt YHa en fortsatt fin adventstid Y

7 kommentarer:

Farmors sa...

Hei , og takk for en hyggelig søndag! Om du vil prøve deg på tå opp sokker, så er denne http://oppskrifter.blogspot.com/
oppskriften veldig grei. Så er det bare å strikke vrangbord så lenge det er garn igjen på nøstet! Når du feller av kan det være lurt å lage et kast som du også feller noen ganger innimellom, så blir ikke avfellingen stram!

Anonym sa...

Hei.Så koselig dere har det på tunet.De lusikattene så virkelig gode ut.Så mye fint garn.Ønsker deg en riktig fin førjulsuke videre.Klem fra Bodil

Ragnhild sa...

Herlige lussekatter, nammm! Takk selv for en kjempekos søndag som gikk så altfor fort! Skikkelig landsens tun :D Stor klem

Pernille sa...

Hei Inger!
Ja takk for istad, var kjempe koselig :) Med håndball kamp og greier!
Nå rakk vi ikke innom da pga det veldig dårlig føre, så Petter skulle kjøpe for meg til uka :) Det blir gøy, kan jeg høre hjertelyd når jeg føler for det :) Hehe!
Klem

Tino sa...

Ønsker deg og dine en gledelig og fredfylt julefeiring!
Juleklem fra Tino ♥

AnitaK sa...

Bare innom for å ønske deg en riktig god jul, håper det blir masse god strikkings :) Klemmer i fleng

Daria sa...

det er jammen meg låv å tyvstarte med slikt:)snart er det julaften det går jammen meg fort:)så nå ønsker jeg det en riktig fin jul til deg og dine,kos dere masse!!!gleder meg til å følge med bloggen din neste år å:)