06.12.2009

Søndagspuslerier :)

I dag har frøkna og jeg kost oss med litt baking og såpelaging. Det ble to store, deilige julekaker og en boks med sjokoladekjeks Oppskriften på kjeksen fant jeg i bloggen til 9na.

 


Jeg kjøpte et kit for såpelaging på Panduro. Har aldri prøvd det før, men det var enkelt og de lukter veldig godt :)

 

Og se så fine de ble når vi fikk pakket dem inn

 

Jeg ønsker alle en fin uke!

9 kommentarer:

amylin sa...

Så fine såper og julebaksten ser fristende ut.

sologbolig sa...

Så flink du er. Sjøl er eg håpløs til å bake. I dag kom svigerinna mi på døra med det deilige nystekte julebrødet.....å ho er grei !! Ha ei fin uke.

9na sa...

Mmmm her er mye som sikkert lukter godt.

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du har laget.Du er kjempe flink.Deilig bakst.Jeg å bruker å lage Sjokkolade topper til jul.I dag skal det bakes lyse kakemenn.Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

Ninne sa...

Sånne dager er gull verdt! Det er morsomt å prøve noe nytt, og disse såpene ble kjempefine! Nydelige små julegaver!!
Vi savnet deg i Drøbak i går!!!

Anita K sa...

Å så fine de innpakkede såpene ble! Og bakst også ja, jeg føler at jeg ligger laangt etter skjema, men har i det minste klart å klaske sammen kakemenner :) Jaja, blir vel jul uansett. Ha en flott dag, klemmer i fleng

Ragnhild sa...

Nammmm kjenner nesten duften helt hit ;D. Så søte, små pakker det ble av de såpene! Vi var enige i går - alle 6 - om at vi har startet en liten juletradisjon, så neste år får du rydde plass i kalendern vettu! Klem

2ne sa...

Ser ut som om dere er godt i gang med juleforberedelser hjemme hos deg :-) Fin blogg du har. Ønsker deg en fin adventstid.

Madevik sa...

Mmm, härliga bröd!
Och superfina tvålar!! Perfekta små gaver :0)