01.12.2009

Endelig desember! :)

Så er endelig desember her og første "luke" i kalenderen er åpnet! Frøkna og jeg var like spente da vi sto opp i dag og kunne åpne den første kalendergaven vår.

 

Inne i den første pakken fra min kalendervenn var denne søte lykten som nå står i kjøkkenvinduet og lyser opp. Tusen takk Ruth@!

 

Forrige helg var Miss Løkka og jeg med på julemesse på Årvoll gård i Oslo. Ikke det helt store salget, men litt ble det jo. Det som det gikk mest av var luer og babytøy. Og vi blir helt sikkert med neste år også - om ikke annet så for kosens skyld.

 

 Før messen lagde jeg noen småting, bla disse nåleputene

 

De av dere som kjenner meg godt vet at jeg har holdt på med Klukka i evigheter. Den ble ikke gjort ferdig, for jeg fikk det for meg at den type kjole ikke ville være særlig kledelig på min heller runde kropp. Da kom min svigerinne på den smarte ideen om at jeg kunne gjøre om kjolen til et skjørt. Som sagt så gjort, og her er resultatet. Det er nok større sjanse for at dette skjørtet blir brukt enn kjolen :)

 

Til slutt et bilde av husets yngste som strikker! Jeg har flere ganger prøvd å få henne til å begynne og strikke, men hun har ikke villet. Overraskelsen var derfor stor da hun selv ba om garn og pinner :)

Og for de som lurer; det skal det bli et pannebånd :)

Jeg ønsker dere alle en fin førjulsuke! 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Så koelig å se att de yngre finner fram strikkepinner.Nydelig jente.Så fin en lykt og mye fint på julemessen.Ønsker deg en riktig fin Onsdag og en fin førjulstid.Klem fra Bodil..

Anita K sa...

Johooo, nå nærmer det seg jul ja... Jeg ser at du har en kalender med en nisse som lister seg nedover, lurer på om jeg ikke har en sånn broderipakke liggende *kremt* tror jeg kjøpte den da Jentungen ble født... Og sånne pakkeposer ja, slo til på Nille, men ser at de henger dårlig sammen. Har til nå teipet alle i bunnen også... bare obs obs altså. Så kjekt å se bilde av Miss Løkka da, hun er det i alle fall lenge siden jeg har sett, det var sikkert superkoselig der dere satt :) Skjørtet ditt ble jo råbra! Og da er det jo en UFO mindre da vettu :) Ha en nydelig adventstid, klemmer i fleng

Vera sa...

Så fin kalendergave :) Julemesse er gøy! Og det er bra at dere deltar slik at folk kan skaffe seg noen fine hjemmeproduserte ting :) Eldste jenta her i huset på 10 har også akkurat fått strikkelysten sin tilbake så vi sitter og strikker sammen om kveldene.

Kate sa...

Koselig med egen julekalender, jeg har jeg også, og er som en unge når jeg skal åpne.
Koselig å se bilde av miss Løkka igjen, det begynner å bli ei stund siden jeg traff dere nå. Synd landet vårt er så langstrakt. Ha ei trivelig førjulstid du også.

karna sa...

Så fin start på adventskalenderen din, og praktisk løsning på kjoleprosjekt. Ha en fin desemberdag ,-)

sol sa...

Gøy med kalendergaver, og med nye strikkere :)