24.10.2009

Wollmeise!!!

Nå er også jeg den lykkelige eier av et hespe Wollmeise! Skal kose og klappe litt på det før jeg bestemmer meg for hva jeg skal bruke det til. Må jo prøve ut om det er like fantastisk som HB-damene sier :)


Et garn jeg har prøvd og som er veldig godt å strikke bl.a. sokker av, er Sterk fra Du store alpakka.

 

På Ørskogfjellet kjøpte jeg denne sokkeoppskriftsboken av Ronille. "Mauds hjerte" består av 15 flotte sokkeoppskrifter, alle på norsk og godt forklart.

 

Fra boka har jeg strikket sokkene som er oppkalt etter Trollmor

 
Garn: Sterk
Pinner: 3,5

På strikketreffet ble jeg også anbefalt å strikke kjøkkenkluter av Føn. Føn består av bomull og bambus, og bambus skal visstnok være bakteriehemmende. Et deilig garn, men jeg tror jeg holder meg til Tuva fra Europris. Men takk til Line for tips og oppskrift.

 

God søndag!

14 kommentarer:

Rigmor sa...

lykke til med WM , folk sier de blir totalt hekta, men jeg aner ikke ;) Sterk derimot er en vinner :) Så kos deg med den :)flotte sokker :) Ha en flott søndag :)

Anonym sa...

Hei.Får du bestilt mere enn 200 kr fra Tyskland.Har så lyst til å bestille meg det garnet.Men skal du bestille eks stoff fra USA er det så dyrt med porto hvis det er åver 200 kr...Virkelig mye fint du har laget.Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil..

Judith sa...

Mye flott du har laget! Fin blogg!
Sterk må jeg prøve!

Karipia sa...

Nydelig farge på WM garnet ditt:) Gleder meg til å se hva du lager av det.
Herlige trollmor sokker har du laget også. Jeg strikker også sokker av Sterk nå:)Deilig garn :)

Lenedyret sa...

Her var mykje flott og mangen gode idear fekk ein her og :)

Flott søndag vidare :)

Ninne sa...

Ja det er et skikkelig inne-vær her også. Vi rydder i skap og skuffer og til trøst baker jeg boller til kaffen. Sniker meg innom pc'en en liten tur innimellom slagene...
Garnet ditt ser kjempeflott ut, jeg liker så godt den fargen!
Kos deg foran peisen og ha en fortsatt fin regnværsdag!!

Juni sa...

Jeg har heller ikke prøvd WMgarnet, men det frister:) Håper du liker det.
Sterk derimot har jeg prøvd og jeg liker det garnet veldig godt.
Gleder meg til å se hva det blir til det WMgarnet ditt;)

Synnøve Olava sa...

Er ikke det garnet veldig, veldig dyrt? har liksom fått inntrykk av det. Men det er sikkert et herlig garn å strikke av.... har lyst til å teste det etterhvert jeg også, det er så mange fine faRGEsjatteringer...

Den sokkerboken har jeg også, har kjøpt den av Mauds garn på skedsmo, men har ikke strikket noe fra den ennå.

Ha en fin kveld!

ChatrinesLiving sa...

Heihei!
Mye flott du har strikket i det siste!
og lekkert garn!
jeg følger visst ikke med... har ikke sett slikt før. Kansje er det fordi jeg prøver å komme meg gjennom de "tusenvis" av nøster jeg allerede har;) ehh...

Finfin ny uke til deg!
Klem fra Chatrine:)

karna sa...

Gratulerer m en meis ,-) Har noen jeg vist, men de er så fine at det er vanskelig å bruke av det. Må nok ta en tur og få noe Strek å prøve jeg også. Sokkesesongen er i gang. Klem, ha en fortsatt god kveld og ei fin uke som kommer.

Anita K sa...

jeg skjønner bare ikke hvordan jeg skal rekke alt...:) Du har så fine bilder og jeg har bare lyst til å hive alt mulig på pinnene... Neste år tror jeg at jeg skal ha ett strømpestrikkeår altså :) Jeg har både Sterk og Wollmeise liggende klart, men det blir nok liggende litt til... Fine Trollmorsokker du har strikket, jeg kommer nok etter etterhvert, det tar bare pittelitt tid.. Ha en flott dag, så smakkes vi vel snart igjen. Klemmer i fleng!!!!

Ellenstrikkedilla Hobbyblogg sa...

Hei!
Ååå er misuuuuunlig på deg! Heldiggris som har fått tak i meisegarn! Ser ut til det blir evigheter til jeg får prøve det garnet! Alltid for sent ut... Gleder meg til å se hva du strikker og høre erfaringene dine!
Kos deg med garnet ditt!
Ellen

Hanne sa...

Så flotte sokker, og kjøkkenklut. Og garnet ser bare så deilig ut! Jeg har aldi eid et slikt garn, så jeg er spent på å høre hva du synes om det, jeg kjenner jo godt til begieistringen for det på HB, men det blir gøy å høre fra deg som ikke har prøvd det før.

Felisi sa...

Herlig farge på ullmeisen din! Jeg er også spent på hvordan det er å strikke med, men akkurat nå er jeg inne i en sokkevegringsperiode, så garnet må ligge på vent så lenge.

Mye fint du har laget siden sist jeg var innom!