30.07.2009

En sommer er over, men minnene om den består.....

Nei da, sommeren er heldigvis ikke helt over – i alle fall ikke ifølge kalenderen - men akkurat nå er det ikke mye som minner om sommer her vi sitter og hører på ”høststormen”. Det uler rundt hushjørnene her, og vi håper vi har sikret båten godt nok....

Ferien har i sin helhet blitt tilbrakt på hytta og selv om været har vært veldig skiftende har vi hatt noen herlige uker med bading, soling, båtkjøring, fiske, blåbærplukking og alt som hører med til en ferie ved sjøen.

I år - som i fjor - var vi også på Bjørn Eidsvåg konsert på Skåtøy. Kjempekoselig, og heldig med været var vi også :)

 


Hytta trengte sårt noen nye grytekluter. Disse er strikket i Petunia på rundpinne nr. 4 og er tykke og gode.

 
Et gjestehåndkle har det også blitt. Strikket/heklet i Rowan bomull på pinner/krok nr 4. Oppskriften fant jeg i bloggen til Tino

 

Det ble også noen kluter, men de forsvant til en hyttenabo før jeg fikk tatt bilde. Hun bare elsker hjemmestrikkede kluter ;) Sist, men ikke minst, så har jeg strikket et skjørt til meg selv. IrenesolHobbyboden satte i gang en knitalong på skjørtet fra boken ”Feminin Strikk” av Lene Holme Samsøe, og ca 50 damer har til nå strikket/holder på å strikke dette fine skjørtet. Jeg har brukt Safran fra Garnstudio og pinner nr 3,5 og det gikk med 6 nøster i str L.

 

Gleder meg til å begynne å bruke det - det må bare dampes litt først.

 

24 kommentarer:

kuriosa sa...

er det ikke fint på skåtøy?
Skikkelig lekker farge på skjørtet!

Lisbeth sa...

Nydelig skjørt!

AnnetteK sa...

Her var det masse flott å se på :)Å effektiv du har vært i sommer, selv har jeg bare heklet ett halvt skjørt...

vibbedille :) sa...

Ja her ser det og ut som om sommeren er over!! KANSKJE fordi eg har tinget flott vær i helgen "vår"??? hehe, ja ja da tåler eg drittvær nå! Nydelig skjørtet ditt ble! Mitt ligger her ennå det! Mistet litt pipten eg når eg begynte for 2.gang....jaja

Kos deg i stormen, det gjør eg, enn hvor surt det er!!

Klem Vibbedille :)

9na sa...

Å så hyggelig, der var du igjen... Jeg liker ikke sommerstengte blogger... Masse fint du har laget, skjørtet var nydelig.

Kritin sa...

Skjørtet var nydelig og det samme var gryteklutene og håndkleet. Ønsker deg en god helg!

Juni sa...

Det var et herlig skjørt!
Flotte grytekluter og håndkle også. Jeg er også av dem som elsker slike kluter, jeg kommer nok aldri til å bruke noe annet etter at jeg oppdaget disse. Morsomt å strikke også.

Ninne sa...

Så deilig sommer du har hatt!!! Hos oss slet den ene båten seg i natt, enda den var fortøyd i alle bauger og kanter. Men heldigvis ble ingen skadet, så det er bare å være glad til!
Nydelige strikkerier her, som vanlig!!!

amylin sa...

Flott skjørt! Koselig å høre fra deg igjen.

Ruth sa...

Skjørtet ditt vart kjempefint! Du har også strikka fine gryteklutar, og eg likte også godt gjestehåndkledet ditt.

Hanne sa...

Du verden, for en produktiv sommer. Du har laget masse fint!
Har heldigvis både en skvett ferie igjen, og fint vær, men det begynner å bli mørkt om kveldene... Hm. Det var tidlig, syns jeg - 31. juli.
Ha ei super helg :-)
Pludrehanneklem

Ellenstrikkedilla Hobbyblogg sa...

Så flott skjørt du har strikket! Blir mer og mer fristet...Kan hande til Tarangertreffet? Blir kult om vi kommer i samme skjørtflere.. Ses på Snb snart? Ellen

sissel sa...

Flott farge du har valgt på skjørtet ditt. Stor ja, det hølje og blåste noe kraftig her hos oss i natt - men nå er det ok.

dachsemor sa...

Så mye fint du har lagd i ferien.

Hanne sa...

Så lekkert skjørt også så delikat farge du har valgt! Stilige grytekluter, og håndkleet som både er strikket og heklet er helt i min smak. Håper du har sol, slik jeg har i dag. God helg.

Monicas sa...

du verdem så¨ koselig her var...har lest på morran, å er imponert over så mye fint du lager...kommer innom igjen...go sømdag

Elins Strikkeri sa...

Skjørtet ditt blei lekkert og du har valgt ein flott farge!! Vert nesten litt vemodig av å høyre at ein sommer er over, vil ikkje tru på det enno. Ha ei fin veke:)

mimouna sa...

Så mye fint du har laget i ferien! Vi får håpe vi fortsatt har noen flere solfulle sommerdager i vente.

stitch05 sa...

Tusen takk for koselige besøk i bloggen min. Så fint å se at du kan strikke litt igjen.

irenesol sa...

Tusen takk for sist, og takk for koselig kommentar i bloggen min. Du er så vanvittig flink til å ta bilder, også lager du imponerende mye fint. Gleder meg til å dele rom deg og Miss Løkka om kun kort tid.

Klem, Irene

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg fant bloggen din, fordi jeg søkte på den sangen!? Og så har jeg hytte i samme skjærgården som deg, og har samme hobbyen.... Ikke dårlig treff må jeg si!! Fine ting du lager!!

randi K design sa...

For et nydelig skjørt! Jeg bøyer meg i støvet!! Gjestehåndkleet er så nydelig også. Jammen er du flink!
Gratulerer med ett års brullupsdag! Ser ut som en kjekk liten computer..

strikkedilla sa...

Nydelig skjørt. Sett det flere steder og det er bare nydelig. Flott farge

Lise in Norway sa...

Her var det mye flott Inger Så morro å få titte innom. Skulle ønske jeg hadde vært slank i gjen for dette skjøret var nydelig.