17.02.2009

Wham Bam Thank You Lamb

Jeg har nå fått en kortisonsprøyte i skuldra og føler meg - om ikke helt bra - så i alle fall mye bedre enn jeg har vært på lenge. Falt derfor for fristelsen til så smått å begynne å strikke litt igjen, og valget falt på denne enkle, men tøffe halsen med det klingende navnet "Wham Bam Thank You Lamb".

Denne så jeg første gang i bloggen til BenteB som hadde funnet inspirasjon til den i denne bloggen. Siden er det mange på Hobbyboden som har strikket den. Jeg la opp 30 masker med Eskimo på pinne 7 og det gikk med akkurat to nøster.

 

14 kommentarer:

Hanne sa...

Så godt at du føler deg litt bedre, også så koselig å se bilde av deg i bloggen. Lekker farge, og stilig med den flotte knappen. Strikk forsiktig, og god bedring.

9na sa...

Fin hals, men ikke sikkert skulderen er enig da...

Kristin Helene sa...

Kjempestilig wbtyl :) Har siklet på den i lang tid, men jeg har for tiden kjøpestopp, og jeg har ikke eskimo i lageret mitt... Får vente til jeg får strikket opp litt av lageret.
Håper du blir bra i skuldra snart!!

Ruth@ sa...

Hei på deg...
Herlig denne ble håper du bare går på første gir...
Ha en fin uke...

hobbyentusiast sa...

KJempefin, Er så stilig med den store knappen. Ser flere har strikket denne, og blir alltid like fascinert over hvor fin den virkelig er. :)

karna sa...

Der var du med ny design og ny hals, pass på skulderene dine. Tusen takk for hilsen, håper vi kan treffes på en kaffekopp en gang.

sipusa sa...

Mm, den er fin og ser mer behagelig ut enn min blondesak;-)

grethekristinshobbyoghverdagsliv.blogspot.com sa...

Godt du føler deg bedre,men regner med du tar det litt rolig.Fin hals.

vibbedille sa...

Skikkelig KUL hals du har strikket! Eg må og prøve meg på en sånn!!Har sååå mye å strikk på om dagen så et strikketøy fra eller til spiller fint liten rolle hehe

Du må koose deg og ha en herlig helg!!

Klem&Kos Vibbedille

Anonym sa...

Heisann. Innom for å ønske deg ei fin helg :)
Flott Wham Bam... :)

daria sa...

kjempefin hals,jeg har nok ont i skuldra mi jeg også,og uten garn og pinner i hverdagen blir nok kjedlig,ha en kjempefin helg!!!

Tino sa...

Den halsen er kjempefin, flott farge på din. Ikke så lett å ta det rolig når det er så mye fint å lage.
Ha en fin kveld!

nragnhild sa...

Så fin den ble da :) De er jo enkle i tillegg til å bli superfine, kan det bli bedre? ;) Strikket en i lilla Nanuk til meg selv - at den blir fin med ulike garn er også fantastisk :D
Ha en fin søndag!

stitch05 sa...

Godt med noe som varmer i halsen i disse tider. Ha en riktig fin uke.Klem fra meg.