13.08.2008

Ferie og bryllup!

Så er vi tilbake etter en helt fantastisk uke i Alicante i Spania! Første dagen av ferien hadde Miss Løkka, Irenesol og jeg ”utstrikningslag” i Villajoyosa. Vi skravlet og koste oss og fikk strikket noen få masker før varmen innhentet oss. Å strikke med ullgarn i over 30 graders varme er ikke å anbefale. Her ser dere fra venstre Miss Løkka, Irenesol og meg, før sistnevnte flata ut pga varmen.... (håper ikke Ronnypøbel tok helt skrekken!)

 

Og se denne flotte gaven jeg fikk av Irenesol da! (det mangler en vinflaske som ble drukket opp før jeg fikk tatt bilde..) Tusen takk skal du ha! Nå må jeg planlegge nøye hva jeg skal bruke det flotte garnet til :o)

 

Hotellet vårt lå midt i et golf-eldorado

 

Vakre blomster hvorhen vi gikk

 

 

Et flott bassengområde

 

Frøkna er en ekte bade-engel og var mer under vann enn over

 

Bryllupsdagen var en fantastisk dag – selv om det var den eneste dagen i ferien at regnet øste ned. Men regn i håret betyr vel lykke? Vielsen foregikk i Sjømannskirken i Villajoyosa og det var en utrolig flott opplevelse – selv om bussen med gjestene kjørte seg bort og jeg måtte stå i kjelleren i kirken og vente i 40 min! – passe svett og nervøs. Men presten fikk roet meg ned, brudgom og gjester kom og vi ble gift :o)

 

 

 

 

Vår flinke, søte brudepike som holdt tale til mamma'n og pappa'n sin så ikke et øye var tørt!

 

Bryllupsmiddagen ble holdt på Hotel Montiboli – et førsteklasses hotell med førsteklasses mat og service! Vi kunne ikke ha valgt et bedre sted.

 

Bordkortene jeg lagde. Sydde små poser av tyll som ble fylt med Love Hearts. De gjorde spesielt stor lykke hos barna ;O)

 

Utsikt tatt fra terrassen på Montiboli dagen før vielsen - da solen skinte fra skyfri himmel - typisk!

 

Og utenfor inngangspartiet

 

En kveld var vi tilbake i Villajoyosa og spiste. En utrolig sjarmerende by med alle husene som er malt i forskjellige farger.

 

Fra der jeg satt, så jeg rett opp på denne flotte, blomstrende balkongen

 

Siste dagen besøkte vi Terra Mitica - en enorm fornøyelsespark! Parken var flott den, men det anbefales ikke å gå dit når gradestokken passerer 30 grader *puh* Litt i varmeste laget for oss alle. Helene elsker alt som går fort og høyt, men manglet ca 0,5 cm på å få kjøre de tøffeste attraksjonene. Hun ble skikkelig skuffet, og ville heller tilbake til hotellet og bade. Neste gang vennen min - da er du høy nok :o)

 

Og dette sto i gangen og ventet på oss da vi kom hjem. En hyggelig hilsen fra gode naboer :o)

 

Og alle var enige om at det hadde vært en flott tur og en fantastisk opplevelse! Nå skal jeg begynne hverdagen med den "nye" mannen min :o)

03.08.2008

Det har blitt dårlig med blogging i ferien - dels fordi vi har vært masse på farten og dels fordi jeg hadde datakræsj! Hadde selvfølgelig ikke tatt back-up på en stund, så jeg mistet en del bilder. Men nå har jeg forhåpentligvis lært.....

Vi har uansett hatt en herlig ferie så langt. Sambo'n har vært på jobb i Barentshavet, så frøkna og jeg har feriert alene på hytta. Dvs. alene har vi jo ikke vært - det er nok av venner og hyggelige naboer der nede, så jeg tror ikke vi har vært alene en eneste dag.

En kveld var vi på Skåtøy ved Kragerø på konsert med Lisa Nilsson og Bjørn Eidsvåg. Herlig konsert og topp stemning! Etter konserten var vi hos noen venner som har hytte helt i strandkanten - nesten så vannet slår opp over gulvet ved høyvann! En herlig kveld og både barn og voksne storkoste seg!


På håndarbeidsfronten har det ikke blitt gjort så mye. Et Noe Noa skjerf til har det blitt (mangler bare perler) og noen oppvaskkluter som nabo'n på hytta forsvant med (de beste klutene hun noen gang har hatt sa hun :o)