01.12.2008

1. desember

YSå er årets julekalender på plass - til mor denne gang :) Masse flotte pakker har jeg fått av min kalendervenn på Hobbyboden. Nå må dere ikke tro at det kun er jeg som har kalender her i huset altså. Nei da, men i år ønsket frøkna seg en Little Petshop-kalender - og jeg ble ikke direkte lei meg for å slippe å pese rundt etter 24 smågaver til henne. Hun er superfornøyd med kalenderen sin, og hun har nesten ikke sovet i natt - så spent var hun på å få åpne første luken. Eldstemann på 19 ønsket seg flax-kalender, så det har han fått. Gavene skulle selvfølgelig ha vært hengt opp på min fine broderte julekalender, men så langt har jeg dessverre ikke kommet....

 

Spenningen var stor da jeg i dag åpnet den første gaven, og i pakken var det en kjekk liten sak; en pakkebånd-strimler! Den skal bli flittig brukt når julegavene skal pakkes inn! Tusen takk Therese!

 

I går var koret til frøkna rundt i nabolaget og sang da juletrærne ble tent. Stemningsfult og vakkert var det :)

 


 

3 kommentarer:

Mångsysslare sa...

Så fine julebilder! Var inne og så på bloggen igår, men kommentar ble det først nå. Jeg angrer på at jeg ikke ble med på julekalendervenn. Det ser så herlig ut med alt det fine folk har tenkt ut i små førjulspresanger.

Ha en fin dag!

randi K design sa...

Så koselig stabbur! Og så flinke dere norske er med adventskalenderne! Jeg har desverre ikke fått opp min...datteren har ikke merket det enda...heldigvis...

Ninne sa...

Her var det skikkelig julestemning allerede, så herlig! Jeg ble ikke så lite misunnelig på den fine pakkebåndstrimleren! Datteren min har en sånn i butikken, og det blir så elegant og lekkert!
Ha en koselig førjulstid!!