16.04.2008

En lapp, lappen....

Trenger litt avveksling fra Klukka, så jeg har begynt å hekle oldemorsruter til et teppe til frøkna. Er godt i gang, men er redd iveren dabber av etter hvert og at dette blir et evighetsarbeid. Men enn så lenge, så hekler jeg i vei :o) Lurer på hvor mange jeg trenger - 60 kanskje?

Bruker Falk fra Dale som er 100% ull, så det kommer til å bli godt og varmt.Og trådene festes etter hvert *flink*

6 kommentarer:

chatrine sa...

Heihei!
Så fint! Jeg bare elsker disse bestemor-rutene! Å hver gang jeg ser de får jeg bare lyst å begynne med en gang:) Men først må jeg jo bli ferdig å hekle disse bølgene mine... å det kan jo ta sin tid;)
Ha en fin dag!
Klem fra Chatrine:)

Mmmarianne sa...

Fiiine frøkenfarger, det der! Tenk når hun er voksen og fremdeles har pleddet mamma heklet da hun var liten! DET er koselig det!

Savnet deg i Lillestrøm i går forresten! :-)

...og *hum* vi får se på det med råsa PÆLS...

grethekristin sa...

Blir nok et flott teppe av de flotte bestemor lappene.Ønsker deg riktig god helg.

Lovise sa...

Du er jammen lur. Tenk å være så flink at du fester trådene med det samme. Det er jo et herk å få det gjort etterpå, faktisk kan ting bli liggende ubrukt fordi jeg har problemer med å få trådene festet...... Ikke særlig god reklame for meg, nei..
God helg til deg:)

Fingerbølla sa...

De der lappene e liksom så fin, koselig, nostalgisk, varierende i farger og i det hele tatt bare sååå flott. Eg bruke å bestemme meg for at tråan ska festes etterkvert...men iveren etter å starte på en ny e for stor, så da sett eg og feste en tråd, to tråder, tre...osv på slutten og angre så på at eg ikkje gjorde det med en gang. SÅ JAMMEN E DU FLINK JA:)

Nunne sa...

Å så fint teppe du er begynt på. Jeg laget nettopp et sånt, hadde 70 ruter og jeg festet trådene etterhvert, alltid mens jeg hadde noen innom på besøk, så det ikke skulle bli så kjedelig. Smart?
Og når jeg begynte å sy sammen ble det såååå spennende at jeg bare måttttte, som Albert Åberg sier.
Håper du beholder iveren, syns fargene var så fine!
God uke til deg, og takk for besøk hos meg...