12.03.2008

Klukka

Hobbyboden er det en gjeng med damer som strikker/har strikket denne kjolen. Jeg tenkte meg om lenge før jeg omsider bestemte meg for at jeg også ville prøve. For en som er en "små-prosjekt-strikker" blir dette en skikkelig utfordring. Idag kom garnet og jeg gledet meg til å sette igang - men så hadde jeg selvfølgelig ikke riktig pinner *arg*. Da blir det en tur i butikken i morgen, for dette vil jeg ha som påskeferiestrikk. Men jeg sliter med vonde armer og nakke, så det blir ikke strikket mye av gangen. Må ta hyppige pauser så dette kan ta litt tid.


Jeg har også blitt veldig inspirert av lappeteppet som Mia har heklet. Syntes det er så flott i sukkertøyfargene sine. Jeg er på ingen måte en "sukkertøyfargetype", men jeg falt bare pladask. Har jo en frøken på 8 som helt sikkert vil like et sånt teppe, så nå har jeg kjøpt inn litt garn for å starte på et. Men det kommer nok til å bli et t-t-t-prosjekt tror jeg :o)

7 kommentarer:

mali-mo sa...

Skal bli spennende å se prosjektene dine etterhvert som de utvikler seg. Syns fargene var spreke jeg, og veslefrøkna kommmer nok til å elske det ferdige resultatet!

grethekristin sa...

Klukka er jo kjempefin,lykke til med den.Blir nok et flott teppe i farger som helt sikkert faller i smak hos frøkna.
God bedring med nakken og armene.

morgrethe sa...

Tøffe du som skal strikke kjolen. Jeg har sett mange av de på hobbyboden ja, skikkelig fine. Jeg har lyst å strikke en i faerytale, men har ikke noe erfaring fra garnet, så jeg skal strikke ei jakke til sjefen først.

Bestemor-ruter.... ja der har jeg 4 ruter liggende. Blir ikke akkurat noe teppe av det. Fargene dine er fine, og helt sikkert i snuppe-smak.

God påske, og lykke til med strikkinga.... tross vond nakke og armer.

Madevik sa...

Gleder mig till att se din Klukka på pinnarna! Fina färger du har valt! Det är en såååå fin kjole. Har lust på den jag också - men jag får väl koncentrera mig om min DSA-kjole...

Syersken sa...

Å denne Klukka er så flott,blir artig å se din, vil ønske deg en riktig god påske.

roterommet sa...

Nydelige farger på garnet.

Hege sa...

Blir spennende å følge med på Prosjekt Klukka - den kjolen er jo bare kjempekuul! Ha en fin påske! :)