12.02.2008

Endelig

ble jeg ferdig med disse sokkene. Hvorfor tar det alltid så mye lengere tid med sokk nr to enn med sokk nr en? Garnet er kjempedeilig og de er gode å ha på, men jeg syntes kanskje fargen er litt trist....
På pinnene har jeg nå en hals i alpakka som etterhvert skal få følge av enten en lue eller en calorimetry. Holder også på å slanke litt av bomullsgarnbeholdningen, og har begynt på et håndkle til kjøkkenet. Bilder kommer etter hvert som ting blir ferdig - men ting tar tid!

21 kommentarer:

Anonym sa...

Syns overhodet ikkje sokkene din var kjedelig eg! Flotte var de! Of g lær deg å strikke begge sokkene samtidig! 2 sett pinner mener eg da, ikkje på rundpinne, strikket et bråt, så et til , en hær, en hæl til osv da går det fort!!! av og til iallefall*fnis!*
Bloggen din var forresten kjempefin! Gratulerer! Ha en herlig og koooselig uke! klem og kos fra vibbedille

Lena sa...

Syns sokkene dine ble kjempeflotte, fargen også! Men så er jeg av de som liker at det ikke blir for "spraglete"!

9na sa...

Neida de er ikke triste på farge, de er litt anonyme, og det er fint for føtter å ha på seg anonyme sokker av og til. Jeg har strikket baby booties, se bloggen min. *stolt*

Nunne sa...

Kjedelig? Nei, det ER kjedelig å strikke TO likedane sokker, jeg har alltid problemer med å få dem like, men nå strikker jeg alltid begge samtidig, og like langt, så blir dem bedre.
Masse artig på bloggen din, lett å bli GLAD av å være her, nydelig ting du viser fram. Titt gjerne innom meg i bestemors hus om du har lyst... takk for titten her.
Klem fra Nunne...

turvid sa...

Sokkene ble kjempefine, jeg synes garnet ser deilig ut. :)

syglad sa...

Sokkene dine er slett ikke kjedelige, de er lekkre og fargen er flott. De kan du bære med stolthet. Ha en fin kreativ uke:-)

Syersken sa...

Flotte sokker du har strikka, deilig garn ser det ut som og jeg syns fargen er kjempefin, passer bra til dongeri..Ha en fin dag.

Anonym sa...

Heisann. det garnet har eg også liggendes, skal jammen hespe dei opp å strikke av dei snart :) Dine vart kjempe fine.
Ronille

min sin lille tue sa...

Hei på deg:)
Flotte sokker, og likte fargen jeg. Kjenner til det med sokk nr. 2 selv om jeg ikke har strikket all verdens med sokker altså. Og at ting tar tid er helt klart. Inviterer deg til å bli med i TTT-klubben vår- se på siden min så skjønner du;) Ha en fin kveld.

Tone M sa...

Sokkene var helt nydelige, hvor fant du så kult sokkegarn ???
Og du, Shetland Triangle er ikke noe problem, om ikke før, så fixer vi det i Tananger i høst !
klem fra Tone M :)

Mor Grethe sa...

Fargen var da kjempefine.... helt meg. I morgen skal jeg på ttt-møte hos "min sin lille tue". *smil* Når det gjelder sokker, så fikk jeg opal-garn i posten i dag...plana er jo å strikke sokker. Men du og du for et tynt garn.

Marie sa...

Synes sokkane er skikkeleg fine eg, men så er blått favorittfargen min også da... Eg hadde ikkje sagt nei takk til eit par iallefall. Eg strikkar nesten ikkje sokkar, eg får av mor og svigermor. Mor er 85 og svigermor er 80 så det går helst i "lubbespøt" hos dei nå.

God torsdag :)

min sin lille tue sa...

Hei igjen. Så koselig at du vil være med. Da er du høytidelig innviet som medlem av ttt-klubben altså;) Hvis du har lyst kan du bruke button og logo på siden din, de er det forresten Catta som har laget til oss. Ha en fin dag.

Madevik sa...

Det blev fina sockor!!
God helg till dig och dina :-)

Nena sa...

Sokkene dine ble jo kjempeflotte, ikke kjedelige i det hele tatt ;-)
Ha en fin helg :-)

daria sa...

rå kule sokker,så fin tallerken hylle du viseer frem.

Kate sa...

Jeg synes fargene var kjempeflotte. Om du synes sokk nr 2 er kjedelig, så kan du strikke på begge samtidig. Jeg gjorde det ei stund, men nå synes jeg det er greit å strikke en av gangen. Jeg koser meg med sokkestrikking, det er behagelig avkoblende.

chatrine sa...

Heisann!
Tusen takk for koselig hilsen i min blogg!
Sokkene dine var nydelige! Absolutt ikke trist, men perfekte farger (etter min smak i allefall) :)
Ønsker deg en kjempefin helg!
Klem fra chatrine:)

Anonym sa...

Sååå flotte sokker du har strikket og de tallerkene dine var helt etter min smak også! Kjekkt med sånne tallerkenhyller! Ha en super duper helg!
Cecilieshobby.sprayblogg.no

Felisi sa...

Superlekre sokker! Og fargene er nydelige, ikke kjedelige!

Beyla sa...

Nydelig sokkefarge!! Og, hvilken lydbok fikk du? naturdrift@gmail.com er adressen min, gleder meg til booties :D